HVAD SIGER KUNDERNE
Udtalelser i fuld version
LÆS I Uddrag HER LUK VINDUE  

Sonofon screensaver - Til intern brug og præsentation af værdiord

NBMF2013
Nordisk Barne Medie Festival 2013

Lisbeth Mathiesen -
project manager

15/07-2013
Jeg har arbejdet med Bine Lehmann flere gange.
Bine er en erfaren grafisk designer og hun mestrer sit metier til UG både på papir og pc, og både on- og off-line.

Bines tilgang til arbejdet er moderne, fantasifuld og artistisk baseret på en solid håndværksmæssig kunnen, lært med kridt i hånd. Hun har en stærk, intuitiv konceptuel forståelse kombineret med en udpræget sans for detaljer og en legefuld evne til at leve sig ind i sin målgruppe.

Bines stærke professionelle integritet og høje arbejdsmoral gør hende til en ligeværdig samarbejdspartner, som leverer anselig mængde kreativitet, inspiration og modspil til opgaven. Hun argumenterer overbevisende for løsninger hun tror på, med begrundelser, der er rodfæstet i faglig kunnen, og ikke et stort ego.

Som person er Bine selvstændig, dedikeret og engageret med en easy going og humoristisk livsholdning. Passion er en egenskab, som i høj grad sætter sig igennem i hendes arbejde.
Jeg opfatter Bine som en gevinst for enhver klient, partner, projekt eller arbejdsgiver og giver hende mine varmeste anbefalinger


Statens Teaterskole

Kerstin Anderson - Efterudddannelsesleder

04/07-2007
Bine Lehmann har undervist scenekunstnere i Photoshop og Adobe illustrator på Statens Teaterskole – Efteruddannelsen i 2005-2006. Opgaven har primært været at give en indføring i de to programmer, men har også rummet det kreative element at skulle sparre med fx scenografer om den kunstneriske udførelse.

Vi har været utrolig glade for at have Bine Lehmann som underviser, da hun ud over sit fagligt høje niveau også er en god formidler med et smittende humør. Deltagerne skriver også i sine evalueringer at hun er pædagogisk, tålmodig og struktureret.Hun har forstået at møde de enkelte kursusdeltagere på deres niveau og samtidig at give dem konstruktive udfordringer.

Vi giver hende vores varmeste anbefaling


Ishøj ungdomskole

Allan Christoffersen - Koordinator og viceungdomsskoleinspektør

01/03 - 2007
Bine Lehmann har siden 2003 været engageret som h.h.v grafiker og designer samt projektleder i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesiden www.altkanske. Hjemmesiden er nyskabende i den forstand, at den tilbyder den lokaleløse klub med et væld af arrangementer og smarte gimmicks.

Bine har med sit talent og flair for webdesign, formået at levere færdige og velovervejede grafiske koncepter, som i meget høj grad har været præget af professionalisme, punktlighed og respekt for gensidige aftaler. Hun har engageret sig i opgaven i et omfang, der har betydet, at hun i perioder har været projektleder mellem en tværgående arbejdsgruppe bestående af ungdomsskolefolk og specialister indenfor hjemmesidekodning.
På den mere tekniske del har Bine Lehmann formået at udarbejde konstruktive modeller, for hvordan teknik bag hjemmesidens design skulle fungere.

Vi medgiver Bine Lehmann vores varmeste anbefalinger og håber, at hun fortsætter med at kunne levere design, gode ideer og kreative løsninger på hjemmesidedesign, til vores fællesprojekt: www.altkanske.dk

For yderlige oplysninger, kontakt venligst nedenstående.

 

Art of Crime

Ida brinck lund - partner

02/11 - 2006
Det der kendetegner Bine er, at hun selv giver en opgave den ekstra indsats, der skal til for, at det ender fra godt til super godt.

Efterhånden har jeg erfaret, at når Bine har en idé til en løsning, som jeg ikke kan visualisere for mig, skal jeg bare give hende frie tøjler til at gå i gang. Bine sætter sig så godt ind i tingene, at hun tit ender med at give os det, vi virkelig vil have – frem for det vi selv havde forestillet os.

I samarbejdet er det skønt at få lov til at se noget, før det er helt færdigt, så man kan give sine kommentarer. Når Bine jubler, fordi det lige netop løser det, hun selv var utilfreds med, er det bare rigtig sjovt.

Det er for mig et optimalt samarbejde, som fungerer så godt i dag, at jeg har tiltro til, at Bine kan ramme stort set hvilken stil, vi har brug for.

En sjælden egenskab – både at være bred, dygtig, perfektionist og lydhør.

 

Netpeople

Rune B. WesterMann
- Group Account Director

8/4 - 2004
Undertegnede bekræfter herved, at Bine Lehmann har værets ansat som freelance medarbejder i perioeden 15 dec. 2003 til 1 marts 2004

Bine har i denne periode indgået som en del af vores produktionsteam, der har betjent en af vores store klienter. Ud over at have stået for udarbejdelse af utallige bannere og e-mails (nyhedsbreve) har Bine også bidraget til et højere niveau af kreativt arbejde. Således har Bine selvstændigt udarbejdet kreative løsninger, der er blevet implementeret i klientens online kommunikation.

Socialt har Bine været en afholdt medarbejder, der i høj grad har medvirket til den gode stemning der er i tråd med NetPeoples værdigrundlag.

Bine arbejder struktureret og systematisk. Såfremt der ikke er de nødvendige processer for hendes arbejde, udvikler hun dem selv til stor glæde for hendes kolleger.

 

ARTofCRIME

Mikkel Weider - direktør

13/2 - 2004
Bine Lehmann blev i efteråret 2003 headhuntet af artofcrime til at lave 10 flash animationer til ungdomsprogrammet Rundfunk på TV 2. Bine arbejdede som farvelægger og animator, og var en del af et animationshold på 4 animatorer, 2 tegnere og 2 lydmænd.
Alt i alt bestod Bines arbejde i: farvelægning, animation, opsætning af scener, samling, justering og tilretning af de andre animatorers arbejde.

Hurtigt viste Bine særlige evner og overblik. Hun blev derfor projektets uofficielle hovedanimator med ansvar for de store linier og den endelige finish. Bine er særdeles dygtig, arbejdsom og målrettet. Hun har et godt overblik og en god sans for kvalitet. Hun har en udviklet sans for komposition, farver og bevægelse, både i hendes eget arbejde og som redaktør for andres.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale hende!

 

Krak solutions

Eva kemp - design chef

2003
Vi har med stor tilfredshed brugt Bine Lehmann som freelance webdesigner i Krak's webbureau på interne og eksterne webløsninger i 2003. Bine er yderst kompetent og hurtig til at sætte sig ind i såvel små som store projekter, og har bestemt udvist en selvstændig og grundig omhyggelighed i sit arbejde. Bine er via sin kreativtet og ideskabende kræfter, samt tekniske kompetencer, en stabil og positiv medarbejder, vi trygt kan anbefale.

 

TDC Totalløsninger

Michael Rying - Site Manager

27/11 - 2003
I forbindelse med udviklingen af den nye tdc.dk hjemmeside, havde vi brug for ekstra kraft for at nå i mål. Bine bidrog med gå på mod, professionalisme og stor faglig viden. Bine blev hurtigt en del af vores team, med sit smilende væsen. Jeg kan varmt anbefale Bine som freelancer :-)

 

Lotte Taulo Johansen
se filmen

05/10 - 2004
Jeg havde brug for en flash-animator, som kunne udarbejde ”en personlig musikvideo” i Flash, som jeg skulle bruge i forbindelse med en tale til mit bryllup. Jeg ønskede, at stilen i musikvideoen skulle være uhøjtidelig og sjov - og med en blanding af både musik, billeder og grafik. - Gerne med et touch af ”rå ufærdighed og skævhed” hvor tingene er lidt ude af proportioner i størrelse og ikke helt passer sammen, så den ikke blev for ”kvalmende og sukkersød”. Det var vigtigt for mig at understrege at videoen var ment som en sjov gimmick for både gæster og min mand, og ikke som slideshow fra det personlige fotoalbum. Mit mål var at min mand og gæsterne til vores bryllup skulle grine af videoen.

Animationen skulle indeholde en bestemt Beach Boys sang, som havde en personlig betydning, samt nogle enkelte billeder af min kommende mand og jeg (ansigter). Vi skulle være hovedpersoner i videoen. Men alt i alt gav jeg Bine meget frie hænder til at udarbejdelsen.

Jeg kender Bine Lehmann fra mit tidligere job som IT-projektleder i KrakLøsninger, hvor Bine ofte har været benyttet som freelance web-designer. Jeg valgte at spørge Bine om hjælp til denne opgave, og hun fik hurtigt udarbejdet den første udgave af animationen, som fik mig til at grine højlydt.

Bine har været meget initiativrig i forbindelse med opgaven, og har fungeret som en god sparringspartner og rådgiver. I det hele taget var hun god til at visualisere, de ønsker jeg havde til videoen. Jeg havde kun leveret en overordnet beskrivelse af, hvad scenerne i videoen skulle indeholde samt fundet nogle billeder og grafik-elementer. Bine var kreativ i forhold til hvordan hun kunne bruge billederne og tog mange selvstændige beslutninger undervejs. Hun var dog stadigt åben for at ændre givne elementer, hvis jeg havde andre ønsker. Hun var desuden rigtig god til selv at udarbejde grafik-elementer, hvis hun manglede nogle undervejs.

Resultatet blev en rigtig sjov ”personlig musikvideo”, som bringer smilet frem på læben. Jeg er meget tilfreds med resultatet – det var over al forventning.

Sidst vil jeg nævne, at videoen/animationen var en stor stor succes til vores bryllup. Gæsterne og min mand tog godt imod den, og grinede højlydt under hele seancen. Videoen er meget personlig og indeholder meget ironi, romantik, spas og er teknisk flot. Den levede fuldt ud op til alle mine krav. Mange har siden hen rost den til skyerne, og ville vide ”hvem der mon kunne sådan noget”….!!!!

Jeg kan kun give Bine mine varmeste anbefalinger, og vil til enhver tid anbefale hende til andre både som flash-animator og web-designer.